Bas te Lintelo

Specialisatie
Musical 

Bio
Hey hoi! Mijn naam is Bas te Lintelo en ik ga vol enthousiasme komend seizoen de musicallessen geven bij X-Dance in Hengelo. Als student verpleegkunde vind ik zorg en welzijn heel belangrijk. Daarom moeten de lessen niet alleen leerzaam, maar vooral heel gezellig en leuk zijn, want spelplezier staat voorop! Ieder kind is uniek en moet daarom ook met alles terecht kunnen bij mij. Vrijheid binnen de lessen zorgt zo voor een prettige sfeer. Er is dan ook altijd ruimte voor input van de leerlingen. Tijdens mijn musicallessen gaan we de drie belangrijkste onderdelen (theater, dans en zang) natuurlijk centraal stellen. Hier ga ik mij het meest op focussen. Daarnaast zullen we toewerken naar een geweldige productie/theatervoorstelling waar elke leerling een fantastische rol zal gaan krijgen.

Ik heb veel ervaring op mogen doen op het gebied van theater, zang en dans en hoop dit op een leuke wijze over te kunnen brengen aan de leerlingen. Neem ook alvast een kijkje op het insta-account van mij voor de musicallessen: @xdancemusical.

Ik kijk er ontzettend naar uit om komend seizoen de musicallessen bij X-Dance te geven en ik zal mij honderd procent inzetten om te zorgen voor kwalitatief hoge lessen, waar wij er samen elke keer een feestje van maken!

Tot bij de lessen!

DocentHani Andary